Milliyetçi Hareket Partisi’nde Olağaüstü Toplantı

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Eskişehir örgütına dahil 12 ilçe başkanı ortak düzenledikleri basın toplantısında, inanılmaz kurultayda kendilerini iktidara taşıyacak öndere destek vereceklerini açıkladı.

MHP Çifteler İlçe Başkanı Oğuz Alp Döngel, şehir merkezindeki bir restoranda düzenlenen toplantıda 12 ilçe başkanı adına yaptığı açıklamada, 1 Kasım seçiminde MHP’nin hayal kırıklığına uğradığını söyledi.

Her türlü imkansızlıklara karşın fazla çalıştıklarını ifade eden Döngel, şu şekilde konuştu:

“Üç hilalli bayrağımızı en yükseklerde dalgalandırabilmek amacıyla fedakarlıkla, azimle ve heyecanla en ücra köylere kadar ulaşmaya çalışan, bu sebeple milletin beklentilerini, bizzat milletten dinleyen bir hareketin sinir uçları şeklinde 1 Kasım seçiminde hayat sürdüğümüz hayal kırıklığını umuda çevirebilecek adımları bugüne kadar bekledik. Fakat geldiğimiz noktada, gördüğümüz görünüm umut vermek yerine, her geride bıraktığımız gün hepimizi oldukça da karamsarlığa sürüklemektedir. Kara bulutları dağıtacak, geleceğe umut saçacak yeni bir başlangıç yapabilmek amacıyla bir araya geldik. Bu umut amacıyla bir an öncesinde kurultayın toplanması gerekiyor. Umudumuz, örgüt şeklinde davamızı iktidara taşıyacak bir önderdir. Geleceği inşa etmek amacıyla, davamız amacıyla kurultay büyük ehemmiyet arz ediyor.”

Döngel, bir gazetecinin “Genel merkez yönünden istifa etmeniz istenirse ne yapacaksınız?” sorusuna, istifa etmekten çekinmedikleri yanıtını verdi.

Herhangi bir adayı desteklemediklerini altını çizen Döngel, “Bizim şu an Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’dir. Eğer kurultay yine kendilerini seçerse, gerisinde saf tutarız. Biz, davamızı iktidar yapacak bir önder ile yolumuza devam etmek istiyoruz” diye konuştu.