Manchester United Newcastle United Berabere Kaldı

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

İngiltere Premier Lig’in 21. haftasında oynanan maçlarda West Ham United ve Aston Villa sahadan galibiyetle ayrılırken, Manchester United deplasmanda Newcastle United ile puanları paylaştı.

Lig ve kupa maçlarında 8 maçlık galibiyet özlemini Swansea City’i yenerek gideren Manchester United, öne geçtiği Newcastle United deplasmanında avantajınü koruyamadı ve tekrar puan kaybetti. Rooney ve Lingard’ın golleriyle 2-0 avantajı yakalayan Manchester ekibi, Wijnaldum’un golüne engel olamadı ve soyunma odasına 2-1 önde gitti.

Gol düellosuna sahne bulunan mücadelede ev sahibi ekip Mitrovic’in penaltı golüyle eşitliği yakalarken bir kez oldukça sahneye çıkan kaptan Rooney takımı adına skoru 3-2’ye getirdi. Düşme potasından kurtulmak isteyen ve puana gereksinimi bulunan Newcastle United, 90. dakikada Dummett ile beraberliği yakaladı ve karşılaşma 3-3 sona erdi.

Slaven Bilic’in çalıştırdığı West Ham United, deplasmanda ligin yeni ekibi Bournemouth ile puan mücadelesi verdi. Arter’in 17. dakikada attığı golle ilk yarıyı 1-0 geride kapayan Londra temsilcisi, 67. dakikada Payet ile skora dengeyi getirdi. Valencia’ınn 10 dakika içerisinde attığı gollerle 3-1 öne geride bıraktığımız West Ham United, kalan dakikalarda skoru korudu ve haftayı 3 puanla kapadı.

Günün başka maçında ise puan cetvelinin son esnasında yer alan Aston Villa, sahasında Crystal Palace’ı Lescott’un golüyle 1-0 yenik etti. Birmingham temsilcisi, 18 hafta aranın sonrasında ligde ilk kez galip geldi.

Ligde yarın oynanacak maçların uygulaması şöyle:

Chelsea – West Bromwich, Manchester City – Everton, Southampton – Watford, Stoke – Norwich, Swansea – Sunderland, Liverpool – Arsenal, Tottenham – Leicester.