Küçük Toprak’ın hayali Cumhurbaşkanı Erdoğan ile tanışmak

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Konya’nın Beyşehir ilçesinde yaşayan bedensel engelli Toprak Onur, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile buluşmanın hayalini kuruyor.

İlçeye bağlı Sarıköy Mahallesi’nde kısmi felçli annesiyle yaşayan 8 yaşındaki küçük Toprak, teşhisi konulamayan hastalığı nedeniyle bir süre önce yürüme yetisini kaybetti.

Bedensel engelinden dolayı okul yaşamına evde eğitim hizmeti alarak devam eden küçük Toprak, hayranı olduğu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın adını yazmaktan mutluluk duyuyor. Emekleyerek hareket edebilen Toprak, hayranı olduğu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile tanışmayı çok istiyor.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Toprak Onur’u ailesiyle yaşadığı evinde ziyaret etti. Özaltun’un getirdiği hediye ve oyuncaklarla büyük mutluluk yaşayan Toprak, “Tayyip amcayı görmek ve onu öpmek istiyorum. Tayyip amca, yanına gelmek istiyorum” dedi.

Yakından ilgilendiği Toprak’ın tam teşekküllü bir hastanede tedavi edilmesi talimatını veren Özaltun, Toprak’ın ailesine giysi yardımında bulundu ve evin fiziki şartlarının iyileştirilmesi için çalışma başlatılacağını dile getirdi.

Anne Rukiye Onur ise oğlunun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı televizyondan gördüğünü ve kendisini çok sevdiğini söyledi.

Küçük Toprak’ın okuma yazmayı yeni öğrenmesine rağmen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın adını defterine yazabildiğini ifade eden anne Onur, oğlunun Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı yakından görmeyi çok istediğini dile getirdi.