Konyaspor Akhisar Maçından Çıkış Arıyor

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Spor Toto Süper Lig takımlarından Torku Konyaspor’un teknik direktörü Aykut Kocaman, Akhisar Belediyespor maçında öz güveni tazeleyecek oyun ve skorun en büyük beklentisi bulunduğunu söyledi.

Kocaman, kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada, ligin ilk yarısını 26 puanla bitirdiklerini ve ilk hedeflerine ulaştıklarını belirtti.

Şimdiki hedeflerinin 50 puan barajı bulunduğu altını çizen Kocaman, “Umarım bunu kısa vakitte geçer ve üzerine çıkarız. Umutlarım ve beklentilerim bu yönde. Tabii ki bu, maç kazanmakla oluyor. Bizim amacıyla ligin ikinci yarısı 16 Ocak Cumartesi günü deplasmanda oynayacağımız Akhisar Belediyespor maçıyla başlayacak” ifadelerini kullandı.

Kocaman, ikinci yarıda oynayacakları ilk 3 maçın zorlu geçeceğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

“Bu takımların amacıylae ilk yarının son haftasında oynadığımız Beşiktaş maçını da ekliyorum. 4 maça bakıldığı vakit Beşiktaş deplasman, Akhisar Belediyespor deplasman, arkasından Kayserispor iç saha ve sonra Galatasaray deplasman. Buradan sarsılmadan ve yıpranmadan çıkmak fazla önemli. Galatasaray maçından sonra en azından göreceli olarak, fikstüre bakıldığı vakit kağıt üzerinde de olsa avantajımız gözüküyor. 8 maç içeride oynayacağız, 6 maç deplasman gibi bir maç trafiği var. Akhisar Belediyespor maçında öz güvenimizi tazeleyecek oyun ve skor en büyük beklentim. Oyuncularla bunu konuşacağız. Umarım top olanağı da yanlarımızda olur.”