Kasımpaşa Gaziantepspor Maçına Doğru

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda saat 13.30’da başlayacak karşılaşmayı Tolga Özkalfa yönetecek.

Ligde son 8 haftada mağlubiyet yaşamayan ve bu bölgede dörder galibiyet ve beraberlik elde eden lacivert-beyazlı ekip, sezonun ilk yarısını topladığı 30 puan ve gol averajıyla Galatasaray’ın ardında üçüncü sırada tamamladı.

– 3 futbolcu gitti, tek aktarma yapıldı

Ara aktarma döneminde Kasımpaşa’da şu ana kadar 3 futbolcuyla yollar ayrılırken, tek aktarma yapıldı.

Sezonun ilk %50 sinde grupın en başarılı futbolcularından biri tespit edilen Ryan Donk, Galatasaray ile yoluna devam ederken, grupta çok forma olanağı bulamayan isimlerden Erhan Kartal, Şanlıurfaspor’a kiralandı, Kerem Şeras ise Göztepe’yle anlaştı.

Lacivert-beyazlı ekip, buna rağmen Bulgaristan’ın Litex Lovetch grupından sağ bek oyuncusu Strahil Popov’u kadrosuna kattı.

– Tunay Torun cezalı

Kasımpaşa’da sarı kart cezalısı Tunay Torun, Gaziantepspor karşısında gruptaki konumunu alamayacak.

İlk yarının son haftasında Trabzonspor’la oynanan ve 1-1 berabere biten karşılaşmada bu sezonki dördüncü sarı kartını gören 26 yaşındaki futbolcu, cezalı hale düşmüştü.

Lacivert-beyazlı ekipte ayrıca, sakatlığı nedeniyle uzun süredir yeşil sahalardan uzak kalan İsmail Ayaz da Gaziantepspor karşısında vazife yapamayacak.

– Gaziantepspor da 5 maçtır kaybetmiyor

Kasımpaşa’nın rakibi Gaziantepspor da Süper Lig’in son 5 haftasında mağlubiyet yaşamadı.

Sezonun ilk yarısını 23 puanla 10. sırada tamamlayan kırmızı-siyahlı ekip, ligdeki son 5 maçında 2 galibiyet ve 3 beraberlik aldı.

Gaziantepspor’da, sakatlıkları tespit edilen Arokoyo ve Mustafa Durak’ın yanı sıra kart cezalısı Marçal, Kasımpaşa karşısında forma giyemeyecek.

İki grup arasında ligin ilk haftasında Gaziantep’te oynanan karşılaşmadan Kasımpaşa, 3-0 galip ayrılmıştı.