Kaliteli geciktirici sprey markaları

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Erkekler olarak, erken boşalma sorunlarından oldukça fazla korkuyoruz öyle değil mi? Aslında biz ne kadar korkarsa, bu sorun karşımıza o kadar fazla çıkıyor. Şuan mevcut durumda yaşadığınız erken boşalma durumundan elbette ki kurtulabilirsiniz. İlk olarak sizlere şu soruyu sormak istiyorum. Düzenli bir cinsel hayatınız var mı? Eğer ki düzenli bir birlikteliğiniz yok ise; erken boşalma normal olarak karşılanması gerekiyor. Çünkü alışkanlıklarınız bu konuda sizlere farklı etkiler bırakabilmektedir. Kendinize erken boşalıyorum demek için, düzenli bir cinsel hayatta bu etkileri görmeniz gerekiyor. Eğer ki düzenli cinsel bir hayatınız var ve halen 5 dakikaya bile ulaşamıyorsanız, bu durumda geciktirici sprey ürünlerinden destek alabilirsiniz.

Kaç dakika uzatıyor?

Günümüzde neredeyse tüm erkekler tarafından tercih edilen geciktirici sprey etkileri, kullanıma ve kişilere bağlı olarak değişiklik göstermektedir. Kimi kişilerde 15-30 dakika gecikme yaşanırken, kimilerinde ise 1 saate kadar uzatabilmek mümkün oluyor. Yine kullanım şekli ve miktarı da bu değerleri etkileyen özellikler arasında.

Doğru kullanım nasıl?

               Bu konu hakkında hangi markanın ürününü aldıysanız, kullanım talimatlarında geciktirici sprey eczane kullanımı hakkında bazı bilgiler yer almaktadır. Doğru kullanım ürün üzerinden öğrenebileceği gibi, yine kısaca şu şekilde bahsedilebilir.

  • Penis uç kısmına 1 fıs uygulayarak ilk kullanım gerçekleştirebilirsiniz
  • Ortalama olarak 15 -30 dakika bekleyerek, cinsel birleşme sağlayınız
  • Cinsel birleşmeden önce sprey içeriğini cildinizden arındırmanız daha sağlıklı sonuçlar için sizlere destek olacaktır
  • Eğer ki penis başına uygulanan 1 fıs sizler için yeterli olmadıysa, testis bölgesine 1 fıs uygulayarak etkilerini gözlemleyebilirsiniz. Halen boşalma süreçlerinizi uzatamıyorsanız, püskürtme miktarını biraz daha artırabilir ve orantılı olarak bu süreci uzatabilirsiniz.
  • Daha detaylı bilgiler için, ürün kullanma talimatlarına göz atarak fikir sahibi olabilirsiniz.
  • eczanegeciktiricisprey.com geciktirici sprey nasıl kullanılır detaylı açıklaması için burayı ziyaret ediniz.