James Rodriguez İçin Zinedine Zidane’ın Kararını Bekliyor

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Transferin bomba ismi Fenerbahçe’ye Fair Play kuralları vız geliyor. Neudstader, Skrtel, Van der Wiel, İsmail Köybaşı gibi isimleri kadrosuna katan, Emmanuel Emenike’yi adeta yeniden kazanan Fenerbahçe, Türkiye için son 100 yılın en büyük transferine hazırlanıyor.

HEDEF JAMES RODRIGUEZ

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın stat sponsoru Ülker ile görüştüğü ve bu transfer için kaynak istediği de edindiğimiz bilgiler arasında. Öyle ki daha önce basketbolda yaptığı yardımlarla basketbol şubesinin büyümesinde büyük rol oynayan Ülker’in stadyum için de verdiği para uzunca gündemden düşmemişti.

Real Madrid’in yeni oyun sistemine adapte olmakta zorlanan James Rodriguez’in Fenerbahçe için tam biçilmiş kaptan olduğunu ifade eden Aziz Yıldırım, Ülker Grubu’na “James Rodriguez’i mutlaka istiyorum.” dediği öğrenildi.

Ülker’in de verdiği bütçe ile Real Madrid’in 10 numarasını alacak olan Fenerbahçe forma satışları ve kombine satışlarıyla rekor kırmaya hazırlanıyor.

yilin-bombasini-el-ele-patlatacaklar_x_8610129_4522_z1[1]

Öte yandan transferin detayları ile ilgili aldığımız bilgilere göre ise; bonservis bedelinin mevcut şartlarda verilmesi imkansız olan yıldız futbolcunun 1 yıllık ücretinin karşılanarak satın alma opsiyonlu bir şekilde kiralanması ön görülüyor.

TRANSFER İÇİN ZIDANE BEKLENİYOR!

Bu dev transfer için Ülker’in masrafları karşılamayı kabul ettiği öğrenilirken, şu anda transferdeki tek pürüz Real Madrid Teknik Direktörü Zinedine Zidane. Bu rüya transfer Fransız teknik adamın iki dudağının arasında. Eğer transfere onay verirse James Rodriguez, Luis Nani’nin gitmesinin ardından süper star eksikliğini fazlasıyla dolduracak.

ZIDANE REDDEDERSE PAREJO!

Zidane reddederse ne olacak? Hakim Ziyech transferinden gereksiz bonservis yükü nedeniyle vazgeçmek üzere olan Fenerbahçe, James Rodriguez transferinde bir pürüz yaşanırsa Valencia’nın 10 numarası olan Daniel Parejo’yu transfer edecek.

Futbola Real Madrid’te başlayan Daniel Parejo da tekniği ve pas becerisiyle dikkat çeken bir diğer isim.

ACUN ILICALI BU TRANSFER İÇİN İDDİAYA GİRDİ

TV8’in sahibi ve Türkiye’deki en renkli formatların uyarlayıcısı olan Acun Ilıcalı bu transfer için iddaya girmiş.

Fenerbahçeliliği ile tanınan Acun Ilıcalı’nın James Rodriguez transferine çok güvendiği de gelen bilgiler arasında. Yakın arkadaşlarıyla iddiaya giren ünlü medya patronunun arkadaş çevresine Rodriguez’in geleceğini söylediği öğrenildi.