İyot Damlası Nasıl Kullanılır?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Günümüzde hem bayan hem de erkeklerin çoğu beslenme koşulları ya da başka sebeplere bağlı olarak fazla kiloları ile başları derttedir. Bu sorun bizlerin hayatını bir hayli zora sokmakta ve yaptığımız her hangi bir işi daha fazla güç ve efor sarf ederek gerçekleştirmemizi sağlamaktadır. Böylelikle vücut yorulmakta ve dengesini yitirmektedir. İnsan vücudunda belirli bir asit baz dengesi yani alkali değeri bulunmaktadır. Bu değeri yani ph değerinizi normal seviyeye çıkarabilmek için iyot damla kullanabilirsiniz. Bununla birlikte bazı dikkat edilmesi gerekenler vardır.

İlk Olarak Bir Diyetisyen Şart

İlk olarak bir diyetisyenden fikir almak bizler için çok önemlidir. Fakat işinde uzman bir diyetisyen sizlere yararlı olacaktır. İşini iyi bilmeyen ve değer vermeyen bir diyetisyen sizlere faydalı olamayabilir. Bununla birlikte iyot damlası kapsamında yer alan ürünler sizlerin kilo problemlerinizin önüne geçebilmektedir. Artık sizlerde daha kolay zayıflayabileceksiniz. Bu ürünlerin sürekli kullanımı sizlerin kilo vermenizde aşırı derecede etkili olacaktır. Fakat her kişide aynı etkiyi göstermeyebilir bunuda bildirmek isteriz. Bu yüzden kesin konuşmak biraz yanlış olabilir.

İnstadiyet Kullanımı Nasıldır?

Son zamanların en popüler diyet programları arasında yer alan iyot damlası, yani diğer adıyla instangram diyeti oldukça kullanışı kolay ve her an her yerde uygulayabileceğiniz bir yöntemdir. Bu diyet normal bir bardak çay içercesine oldukça kolay uygulanmaktadır. Paket içeriğinde sizlere verilen gece ve gündüz çayları 15′ er adet olmaktadır. Bu çaylar bir gün gece bir gün gündüz olarak toplam 1 ay boyunca kullanılmaktadır. Bu sayede çay içerek kilo vermiş olacaksınız.

Çayların yanı sıra sizlerin vücudunun ph değerini koruyabilmek ve dengeleyebilmek için http://www.iyotdamlasi.web.tr/ kapsamında verilen alkali su ile kilo verme işlemlerinizi daha da hızlandırabilirsiniz. Metabolizmamızın düzenli çalışabilmesi için alkali değerinin önemide oldukça büyük olmaktadır. Bu yüzden sizlere alkali su önemli bir destekçi olacaktır.