HTC Bolt Android 7.0 Nougat ile geliyor!

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Tayvanlı akıllı telefon üreticisi HTC için 2016 yılı oldukça yoğun geçiyor. Amiral gemisi HTC 10 modelinin ardından Desire 10 ve Pixel serisini duyuran firma, bu kez HTC Bolt adı verilen yeni akıllı telefonu üzerinde çalışıyor.

Google Pixel tanıtıldı! İşte özellikler!

Telefon tasarımsal anlamda HTC 10 modeli ile büyük benzerlik gösteriyor. Ancak, detaylı bir şekilde incelendiğinde farklar kolayca anlaşılabiliyor. Arka kamera flaşının üst tarafa konumlandırıldığı HTC Bolt’un, ön kamerası ise sağ tarafta yer alıyor.

Tabi, tasarımı bir kenara bırakalım, telefon hakkında kullanıcıların en çok merak ettiği konuların başında donanım ve kullanılan işletim sistemi geliyor.

Android Nougat ile Gelen İlk HTC Akıllı Telefon!

HTC için geliştirdiği ROM’lar ile bilinen LlabTooFeR, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda HTC Bolt‘un firmanın Android 7.0 Nougat işletim sistemi ile kutudan çıkan ilk telefonu olacağını belirtiyor.

htc-bolt.jpg

Burada akıllara doğrudan geçtiğimiz günlerde duyurulan Google Pixel ve Pixel XL geliyor. Ancak, bu telefonları her ne kadar HTC üretmiş olsa da, Google markası altında satıldığı için HTC’ye ait olarak değerlendirmek pek doğru olmaz.

Sense 8.0 arayüzünün kullanıldığı HTC Bolt modeli, ilk olarak ABD’de satışa çıkacak. Avrupa pazarında satışa sunulup sunulmayacağı hakkında ise henüz bir bilgi bulunmuyor.