Gaziantepspor’un yeni transferleri iddialı

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Orta saha oyuncusu Hürriyet Gücer, gazetecilere yaptığı açıklamada, yabancı olmadığı bir kulübe yaklaştığını ve tekrar Gaziantepspor forması giyeceği amacıyla neşeli olduğunu dile getirdi.

Gaziantepspor’a 2010 yılsi dönem arasında yaklaştığını hatırlatan Hürriyet Gücer, “Daha evvel Gaziantepspor’a geldiğimde UEFA Kupası’na gitmiştik. Bu yıl de o niyetle buradayım” dedi.

Takımda gençlerin çoğunlukta olduğunu ifade eden tecrübeli oyuncu, ellerinden geldiği kadar gençlere tecrübelerini aktarıp katkı sağlamaya çalışacaklarını vurguladı.

Hürriyet Gücer, şık bir kadro ve hocaya sahip olduklarına ilgi çekerek, bu sezon beklentilerin kendilerinden çok olduğunu ve ligi şık yerde bitirip bunu boşa çıkarmamak istediklerini kaydetti.

İkinci yarının ilk maçında Kasımpaşa ile karşılaşacaklarını hatırlatan Hürriyet Gücer, şu şekilde devam etti:

“Kasımpaşa, kuvvetli ve evinde şık oynayan bir takım. Biz de deplasmanda şık oynuyoruz. Üç puanla dönersek üst sıralara tırmanışımız kolaylaşacak. İstanbul’dan eli boş dönmek istemiyoruz. İnşallah şık bir maç olur ve kazanırız.”

– “Rakiplerimizin korkulu rüyası oluruz”

Forvet oyuncusu İlhan Parlak ise Gaziantepspor gibi köklü bir kulübe geldiği amacıyla mutlu olduğunu söyledi.

Yeni takımında şık bir aile ortamını andıran bir yapıyla karşılaştığını izah eden İlhan Parlak, Gaziantepspor’un ilk yarının son haftalarında çok şık bir çıkış yakaladığını, kendisinin de bu çıkışın devam etmesi amacıyla katkı sağlamaya çalışacağını vurguladı.

İkinci yarının kendisi ve kulübü adına şık geçip gitmesini temenni eden İlhan Parlak, Gaziantepspor’u puan cetvelinde oldukça yukarılara taşımayı amaçlediğini kaydetti.

Yeni dönemde atabildiği kadar çok gol atmak istediğini dile getiren İlhan Parlak, “Ben hiçbir vakit, ‘şu kadar gol atayım’ diye amaç belirleyen bir insan olmadım. Daha çok oynayıp, takımıma oldukça çok katkı sağlayabilmek ve kendimi geliştirmenin hesaplarını yapıyorum. Beş ya da 10 gol atmışım, benim amacıyla çok mühim değil. Ne vakit takıma oldukça çok katkı sağlarsam o vakit oldukça mutlu olurum” diye konuştu.

Gaziantepspor’un golcü oyuncusu Muhammet Demir’i çok eskiden tanıdığını bildiren Parlak, şu ifadeleri kullandı:

“Muhammet benim çok beğendiğim forvetlerden. Bence son yıllerde Türk futbolunun yetiştirdiği en yetenekli golcülerden birisi. Baktığınız vakit forvet hattımızda Muhammet Demir, Camara ve ben olacağım. Benim gelmemle oldukça da kuvvetli bir saldırı hattına sahip olduk. İnşallah bunu sahaya da yansıtıp rakiplerimizin korkulu rüyası oluruz.”