Galaxy S8 ne zaman tanıtılacak?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Dünya’nın her yerinden Galaxy Note 7’nin patlama haberleri gelirken, kimileri Samsung’un Galaxy Note 7 modelinden beklentilerini minimize edip, Galaxy S8’in erken tanıtılıp satışlarının başlaması gerektiğini düşünüyor.

Galaxy S8 nasıl olacak?

Son amiral gemisi Galaxy Note 7’den bu kadar çabuk vazgeçmek istemeyen Samsung, Galaxy S8 tanıtımıyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapmadı.

Galaxy S8 Şubat sonunda duyurulacak

Samsung yeni Galaxy serisini her sene Barselona’da gerçekleşen Mobil Dünya Kongresi’nde duyuruyor. Mobil Dünya Kongresi bu sene 27 Şubat – 2 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek ve bugün doğrulanan bir bilgiye göre Galaxy S8 planlandığı gibi Mobil Dünya Kongresi’nde duyurulacak.

galaxy-s8-1476035609.jpg

Gelen bilgilerle Samsung’un Galaxy S8’i erken duyurma gibi bir planının olmadığı ve Galaxy S8’in Galaxy Unpacked 2017 etkinliğinde duyurulacağı kesinleşti. Galaxy Unpacked 2017 26 Şubat’ta gerçekleşecek.

Daha önce ortaya çıkan raporlara göre Galaxy Note 7’deki patlama sorununun sebeplerinden biri Samsung’un Note 7’yi iPhone 7′den önce çıkartmak için acele etmesi ve üretimde kimi aksaklıkların gerçekleşmesi olabilir.

Bu sebeple Samsung Galaxy S8 duyurusunu daha erkene çekerek aynı problemlerle tekrar karşılaşmak istemiyor gibi görünüyor.