Firmanız Firmanburda.com ile Daha Kolay Bulunacak

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Firmaların yaşamlarını sürdürebilmeleri için müşterileri tarafından daha kolay bulunabilmeleri hayati önem taşıyor. Buna yardımcı olacak olan şey ise internet ve açılan firma rehberi siteleri. Firmanburda.com farklı bir yapı ile firmalara yönelik firma rehberi seçneklerinin ötesinde avantajlar sağlıyor.

Firmanburda.com sitesi üzeirnde ücretsiz standart üyelik seçeneği ile firma ekle imkanınız var. Bu sayede firmanıza, müşterileriniz ulaşabilmesi için ilk adımı atmış oluyorsunuz. Üyeliğiniz sonrasında firma ekle ile firmanızın tüm bilgilerini girebilirsiniz. Bu üyelikle; adresiniz, telefon numaranız ziyaretçiler tarafından size oluşacak sayfa üzerinden görülebiliyor. Eğer GOLD üye seçimini isterseniz belli bir bütçe ödüyorsunuz. Toplam reklam bütçenizi düşündüğünüzde oldukça düşük kolacak bu ücretle bir çok olanağa kavuşuyorsunuz. Müşterileriniz artık sayfanızda adresinizi Google haritaları üzerinde görüyor ve size çok kolay adres sormak zorunda kalmadan ulaşabiliyor. Sosyal medya sayfalarınıza müşterilerinizi çok hızlı biçimde yönlendirebiliyorsunuz. Asıl avantajlarınız ise ürün tanıtımı olanağı ve ilan girme noktasında başlıyor. Satışını yaptığınız ürünleri, kampanyaları bu sayfa üzerinde yayınlayarak tanıtabiliyorsunuz. Emlak, oto galeri, ikinci el ürün satışı, spotçular gibi pek çok firma için hayati önem taşıyan ilan verme olanağı da bu üyelikle elde ediliyor. Müşterilerinzie aslında bu sayfa üzerinden kendi web siteniz olsun olmasın pek çok şeyi anlatma olanağını yakalamış oluyorsunuz.

Sizlerde hemen firma ekle seçeneği ile firmanızı firmanburda.com platformuna taşıyın. Bu sayede, firmanız için yeni bir reklam olanağını yakalayın.