Evden Eve Nakliyede Beklenilenden Fazlasını Bulacaksınız

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Evden eve nakliyat deyince herkesin bir beklentisi vardır. Bir kere çabuk ulaşılacak. İstenilen saatte hazır olacak. İstenilen şekilde eşyalar taşınacak. Eşya taşıma işlemleri için titiz davranılacak. Kırılacak eşyalara hassasiyet gösterilecek. Temizlik için yardım edecek. Araçları teknolojiye göre dizayn edilmiş olacak. Taşıma işlemleri yeni yöntemlere göre yapılacak. Taşımayla görevlileri alanında uzman olacak. Akmalara kokmalara karşı pratik çözümler getirebilecek. Tesisattan, elektrikten, mermerden, fayanstan, dolaptan, alçıdan anlayan ustalar olacak.  Güvenli ve güvenlikli taşıma yapacak. Çalışanlar her daim temiz ve güler yüzlü olacak. İstenilen her şeyi büyük bir özveriyle yerine getirecek. Evden eve nakliyat deyince herkesin beklentisi böyledir. Peki, bunlara uyan firma var mı diye sorulunca da kimse cevap veremiyor. Kurtköy evden eve nakliyat olarak sizin bu beklentilerinizi yerine getiriyoruz hatta evinizin düzenlenmesi, kolilenmesi işlemlerinin yanında yeni evinizin temizlenmesi ve yerleştirilmesi işlemlerini de yapıyoruz.

Kurtköy evden eve taşıma işlemleriniz itinayla yapılmakta olup kesinlikle alanında uzman ekiplerimiz tarafından yapılmaktadır. Daime güler yüzlü hizmet vermekteyiz. Akmalara ve kokmalara karşı ustalarımız mevcuttur. Teknoloji bizim için hayata bakıştır. İşimizde teknoloji çağına uygun olarak hem raylı sistem hem de asansörlü sistem kullanıyoruz. Eski usulleri reddediyoruz. Kesinlikle yeni düzene ayak uyduran ve bu yönlü düşünen arkadaşlarımızla çalışıyoruz. İş güvenliği bizim olmazsa olmazımızdır. İş güvenliği hem bizim hem de sizin için önemlidir. Güveli ve güvenlikli taşıma için sarsılmaz araçlarımız mevcuttur. Kırılma ve dökülme olmaması için eşyalarınız güvenli taşıma sigortası kapsamındadır. İster taşıma işlemlerini canlı olarak izleyin isterseniz kameralar eşliğinde özel araçlarımızda izleyin. İster kahve ister farklı içecek için. Firmamızdan ne ararsanız, firmamızdan ne beklerseniz her şeyi bulacaksınız. Sadakat derseniz sadakat bilgi derseniz bilgi…

kurtkoy31

Firmamız İstanbul merkezde olmaz üzere birçok ilçede aktiftir. Pendik evden eve nakliyat, Bağcılar evden eve nakliyat… Size daha hızlı ulaşabilmek ve size daha iyi hizmet verebilmek için böyle bir karara imza attık. İstanbul’un neresinde olursanız olun bir telefon kadar uzağınızdayız. İstediğiniz zaman ve istediğiniz saatlerde istekleriniz göz önünde bulundurarak evden eve nakliyat işlerinizi yapıyoruz.