Erapalace Otel Kalitesiyle Fark Atıyor

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Ümraniye otelleri şeklinde bir arama yapıldığında, yüzlerce farklı sonuç görebilmek mümkün olacaktır. Hatta bu durum, Ümraniye butik oteller araması için de söz konusudur. Ancak Ümraniye otelleri sayıca ne kadar çok olursa olsun, seçim yaparken bazı kıstasları dikkate almanız gereklidir. Her şeyden önce, otelin size sunması gereken konfor düzeyi, belirli bir seviyenin üzerinde olmalıdır. Otel odaları ihtiyaçlarınıza uygun şekilde düzenlenmeli ve temel eşya ile malzemeleri içermelidir. Ancak oda kalitesi, Ümraniye otel fiyatları arasından seçim yaparken dikkat etmeniz gereken tek husus değildir. Otelin konumu, merkezi yerlere yakınlığı, ulaşım kolaylığı ve hatta manzarası dahi, dikkat edilmesi gereken hususlar arasındadır.

En iyi Ümraniye otelleri

Elbette, personel kalitesi de önem taşıyan bir başka husustur. Otel personeli güler yüzlü, ilgili ve nazik olmalı, istek ve ihtiyaçlarınıza cevap verecek düzeyde bir eğitim almış olmalıdır. Ancak tüm bu hususların bir arada olduğu yerleri kaliteli Ümraniye otelleri arasında gösterebilmek mümkündür. Era Palaca Hotel, bu bakımdan tüm isteklerinizi ve çok daha fazlasını karşılayabilmektedir. Oda kalitesinden başlayacak olursak; standart, deluxe ve superior olmak üzere üç seçeneğimiz ve toplam 24 odamız vardır. Oda sayısı, hizmet kalitesini düşürmemek için bilinçli olarak az tutulmuştur. En küçüğü 24 metrekare olan odalarımızda, minibar, uydu TV, kablosuz internet, klima, telefon hattı (banyoda ve odada), LCD televizyon, saç kurutma makinası, elektronik kapı kilit sistemi ve yangın alarm sistemi standart olarak sunulmaktadır.

İstanbul Ümraniye butik oteller

Jakuzi ve su ısıtıcısı bulunan oda seçeneklerimiz de mevcuttur. Otel personelimiz eğitimli, ilgili ve güler yüzlüdür. 7 gün 24 saat boyunca istek ve arzularınızı karşılamak için hazırlardır. Konum olarak, Era Palace Hotel TEM otoyolunun Ümraniye bağlantısına yakın bir noktadadır. Şehir merkezine ulaşım son derece kolay olup, tarihi öneme sahip mekanlar ile ticaret merkezleri kısa bir süre içinde ulaşılabilecek mesafededir. Tarihi Çamlıca tepesini ve Marmara denizi ile adaları kapsayan manzaramız, otel içinde de keyifli bir zaman geçirmenizi sağlayacaktır. Era Palace Hotel, web sitesinden online rezervasyon yapabilme imkanını da sunmaktadır.