Ceylan Çapa-Serkan Uçar Aşkı Belgelendi

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Ailesinin karşı çıkmasına rağmen Serkan Uçar’la aşkını sürdüren Ceylan Çapa, önceki gece sevgilisiyle ilk kez yakalandı. Sosyetik güzel, gazetecileri görünce çığlıklar atarak yüzünü sakladı.

2 AYDIR GAZETECİLERDEN KAÇIYORLARDI

Cemiyet hayatının en gözde bekarlarından Ceylan Çapa, son sevgilisiyle şaşırtmıştı. Sosyetik güzel, 2 ay önce gönlünü Ece Erken’in eski eşi Serkan Uçar’a kaptırdı. Ceylan Çapa ile Uçar, sosyetik güzelin ailesinin aşka karşı çıkması üzerine ilişkilerini gizli saklı yaşadı. 2 aydır gazetecilerden kaçmayı başaran ikili, önceki gece faka bastı. Arkadaşlarıyla Reina’ya giden Ceylan Çapa ile Serkan Uçar, beraber eğlendi.

sosyetik-guzelin-cok-konusulan-aski-belgelendi_x_8503325_7527_z5[1]

GÖZLER ANNE-BABASINDA!

Ünlü çift, mekandan çıkmadan önce görevlilere “Gazeteciler bizi çekmesin” uyarısı yaptı. Ancak Ceylan Çapa ve Serkan Uçar, basın mensuplarını atlatamadı. Flaşların patlamasıyla şoke olan sosyetik güzel, çığlıklar atarak yüzünü gizledi. Uçar ise hızlıca aracına gitti. Ceylan Çapa da hemen ardından bindiği VIP araçla sevgilisini takip etti. İkilinin aşklarını belgeleyen bu kareye ise Şebnem ile Celal Çapa’nın nasıl tepki vereceği merak konusu. adresinde sosyetik güzelin profilini bulabilir ve onun güzel fotoğraflarını inceleyebilirsiniz.