Bu Hafta Hava Durumu Nasıl Olacak?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Yaz aylarında da Ülkemizin bazı bölgelerinde yağışlar devam ediyor. Sağanak ve Gök gürültülü sağanak yağış geçişlerinin olduğu bazı iller ve bölgeler şöyle:

Marmara’nın kuzeydoğusu, Kuzey Ege’nin iç kesimleri, İç Anadolu’nun kuzeybatısı, Batı Akdeniz, Batı Karadeniz’in batısı, Doğu Karadeniz kıyıları ile Çanakkale’nin doğu kesimleri, Bilecik, Kırklareli’nin kıyı kesimleri, Denizli, Muğla ve Ordu çevreleri.

Yağışların Ankara’nın kuzey, Bolu’nun doğu ve Çankırı’nın batı kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.  İstanbul’da bugün hava parçalı yer yer çok bulutlu, yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

İstanbul Hava Durumu:

istanbul’da hava, bugün güneşli ve açık yarın ise zaman zaman Kısmen Güneşli Ve Gök Gürültülü Sağanak Yağışlar bekleniyor. Cuma günü yine yağış ihtimali bulunuyor. Hava sıcaklığı en yüksek 29°C en düşük 22°C olması bekleniyor.

Ankara Hava Durumu:

Ankara’nın kuzey kesimlerinde şiddetli yağış beklentisi bulunuyor. Bu haftadan sonra sıcaklıklar 2-3 derece daha düşüyor. Bu hafta çoğunlukla güneşli olacak. Hava sıcaklığı en düşük 13°C, en yüksek 35°C olması bekleniyor.

İzmir Hava Durumu:

İzmir’de bu haftada sıcaklıklar devam edecek. Bu hafta İzmir’de sıcaklık 35°C – 22°C olacak. Bayramda İzmir hava durumu ise; yağış yok 29°C – 20°C arası olması bekleniyor.

Antalya Hava Durumu: Antalya’da Hava Durumu bu hafta 33°C – 36°C arasında olması bekleniyor. Bu hafta Antalya’da yağış yok, en düşük hava sıcaklığı 23°C olması bekleniyor. Bayramda Antalya’da yine yağış yok. Bayram haftası ile bu hafta havalar paralel seyredecek.

bu-hafta-hava-nas-l-olacak-te-son-hava-durumu-nas-l-olacak[1]

Adana Hava Durumu:

Adana’da meteoroloji bilgilerine göre hava bu hafta hava mevsim normallerinde seyredecek. Ortalama nem oranı: 66%, hava sıcaklığı 36°C – 26°C olması bekleniyor. Önümüzdeki hafta 1-2 kısa süreli yağış beklentisi var. Sıcaklıklar ise 1-2 derece daha düşüyor.

Bursa Hava Durumu:

Bursa meteoroloji hava tahminlerine göre; Bu hafta Çarşamba günü azda olsa yağış var. Sonrasında sıcaklıklar 2-3 derece artıyor. Önümüzdeki hafta ise bol güneşli ancak sıcaklıklar 1-2 derce daha düşüyor.

Samsun Hava durumu:

Samsun’da bu hafta hava sıcaklığı 32°C ile 19°C arasında olması bekleniyor. Perşembe günü yağış ihtimali var. Pazartesi gününden itibaren sıcaklıklar kademeli olarak düşmeye başlıyor.

İstanbul 15 günlük hava durumu İstanbul havadurumu 30 günlük İstanbul meteoroloji İstanbul freemeteo hava durumu İstanbul İstanbul hava raporu İstanbul hava durumu 45 günlük ntv hava İstanbul 25 günlük Hava durumu Ankara 30 günlük Hava durumu İzmir 15 günlük Hava durumu Adana 15 günlük Hava durumu Kayseri 25 günlük Hava durumu  Trabzon 25 günlük Hava durumu Hatay 15 günlük Hava durumu 15 günlük Antalya Hava durumu Samsun 15 günlük Hava durumu Konya 15 günlük Hava durumu