Benjamin Fuchs Gaziantep Takımında

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un kulüp başkanı Osman Toprak, Göztepe’den ayrılan sağ bek Benjamin Fuchs’ın takımlarının Antalya kampına katıldığını belirterek, “Büyük bir problem çıkmadığı taktirde Fuchs, sezonun ikinci %50 sinde mavi-beyazlı formanın başarısı amacıyla mücadele edecek” dedi.

Toprak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bir vakit evvel Litsingi’yi kadrolarına katarak dönem arasının ilk transferini gerçekleştirdiklerini hatırlattı.

Teknik heyetin raporları tarafında takımın oldukça kuvvetli bir yapıya kavuşması amacıyla çalışmaların sürdüğüne işaret eden Toprak, bu kapsamda bir vakit evvel Göztepe’den ayrılan ve sağ bek mevkisinde vazife yapan 32 yaşındaki Fuchs ile ilişkiye geçtiklerini dile getirdi.

Tecrübeli oyuncuyla prensipte anlaştıklarını ifade eden Toprak, “Fuchs, takımımızın Antalya kampına katıldı ve büyük bir problem çıkmadığı taktirde sezonun ikinci %50 sinde mavi-beyazlı formanın başarısı amacıyla mücadele edecek” dedi.

Toprak, Fuchs ile sezon sonuna kadar uyuşma sağlandığını ve sözleşmenin 1-2 gün ortamında imzalanacağını kaydetti.

Transfer çalışmalarının büyük miktarda tamamlandığını açıklayan Toprak, 1-2 oyuncuyla oldukça ilişki durumunda olduklarını ve kulüp yapısına ideal oyuncuların takıma kazandırılmasına özen gösterdiklerini sözlerine ekledi.