Aşk Büyüsü İle Mutluluk Çok Yakında

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Aşk çok nadir bulunan bir duygu. Ancak bazen bu aşk iki taraflı olmayabilir. Eğer aşık olunan kişi size aşık değil ise farklı yöntemler denenebilir.

Aşk büyüsü sayesinde sevdiğiniz bir kişi ile mutlu bir hayat yaşamak mümkün. Aşk büyüsü en etkili büyüdür. Bu büyüyü hazırlayan kişiye medyum denir. Büyünün yapılabilmesi için bazı bilgilere ihtiyaç duyulur. Öncelikle aşk büyüsünün yapılacağı kişinin adı, soyadı, anne ve baba adı en sonra olarak ta doğum tarihi gereklidir. Alınan bu bilgiler ile muska şeklinde vefk çalışması yapılır. Velf çalışmalarının okumaları 1 hafta içerisinde tamamlanır ve aşk büyüsü isteyen kişiye kargo ile gönderilir. Velf kargoya verildikten sonra kişi aranarak, dikkat edilmesi gerekenler ve nasıl taşınacağı hakkında bilgi verilir. Büyünün etkisi yaklaşık olarak 3 hafta sonra görülmeye başlar ve etkisi 40 kadar sürer. Sonuç olarak karşı tarafta duygu değişimleri görülür ve kendi isteği ile Aşk Büyüsü yaptıran kişiye aşk besler.

medyum-yararlari-300x2251

Bir diğer etkili büyü ise bağlama büyüsüdür. Genelde dışarıya düşkün evini ihmal edenler için kullanılır. Bu büyü sayesinde büyüyü yaptıran kişiye bağımlı hale gelir. Eşine Bağlama Büyüsü yaptıranlar eşlerinin dışarı çıkmasını önler ve daha mutlu bir evlilik geçirmelerini sağlar.