Kaçma Birader Filmi Galası Yozgat’ta

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Yönetmenliğini ve senaristliğini Murat Emre Kaman’ın yaptığı, Yozgatlı bir ailenin hikayesini anlatan “Kaçma Birader” isimli filmin galası Yozgat’ta gerçekleştirilecek.

Yapımın klip hazırlıkları için kente gelen film ekibi, Cumhuriyet Meydanı ve tarihi mekanlarda çekim yaptı.

Yönetmen ve senarist Murat Emre Kaman, gazetecilere yaptığı açıklamada, filmin 4 Mart’ta gösterime gireceğini söyledi.

Kaman, filmin çekimlerinin tamamlandığını ve galasının da kentte yapılacağını aktararak, Yozgatlıların kendilerine çok misafirperver davrandığını ifade etti. Kaman, “Film hiçbir yerde gösterime girmeden Yozgatlılara özel gösterim yapacağız. Kültür Merkezinin açılışı ile birlikte Yozgat’ta filmin galasını yapacağız. Filmimizin fragmanı yayınlandı. Fragmanı da çok iyi bir izlenme oranına sahip şimdiden” diye konuştu.

Başrol oyuncusu Emrah Kaman da filmin Yozgatlı bir ailenin İstanbul’da geçen bir hikayesini aktardığını söyleyerek, “Ailenin en ufak çocukları Taksim’de kayboluyor. Bu aile de çocuklarını bulmak için Taksim’e gidiyor. Orada başlarına gelen bir olayın anlatıldığı güzel, komik ve eğlenceli bir film” dedi.

Oyuncularından Cihan Ercan da filmin çekimlerinde çok eğlendiklerini, filmi izleyeceklerin de aynı duyguları paylaşmasını umduklarını sözlerine ekledi.