E Okul Not Sorgulama Veli Bilgilendirme Sistemi

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Eğitim Öğretimin 1. devresi bitmek üzere. Sınav haftasının geri kalması üzerine öğrenciler ve veliler E okul not sorgulama ve veli bilgilendirme sayfasını oldukça yoğun bir şekilde giriş sağlanıyor.

Öğrencilerin notlarının yayınlandığı e okul sayfası büyük kolaylıklar sağlıyor. Veliler öğrencilerinin notlarını görmek ve durumunu kontrol etmek için e okul ana sayfasına girerek e okul veli bilgilendirme sayfasını ziyaret ediyorlar.

Teknolojinin ilerlemesiyle gelişen sistemde e okul siteside kendini sürekli olarak güncelliyor. MEB tarafından hazırlanan e okul sistemi herkes tarafından beğeniliyor. E okul sayesinde öğrenciler sınav notlarını rahatlıkla öğrenebiliyor. E okul karne notları için artık geri sayım başladı.

Avcı, “Şehir-İnsan Medeniyet Köprüsü: Örnek Kişilikler Projesi” kapsamındaki “Fethi Gemuhluoğlu’nu Anma Programı”na katılmak üzere Ankara Devlet Resim ve Heykel Müzesi’ne gelişinde, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

“Güneydoğu Anadolu Bölgesinde terör örgütüne yönelik operasyonlardan 80 bin öğrencinin etkilendiği” yönündeki açıklamaların anımsatılması ve bu öğrencilere yönelik yoğunlaştırılmış eğitimle ilgili bilgi istenmesi üzerine Bakan Avcı, şöyle konuştu: